Var kan man bada och åka till stranden i november 2024?Var kan man hitta en behaglig havstemperatur under månaden i november?

Vill du åka till stranden i november Men var ska man åka för att vara säker på att få ett vatten med bra temperatur och kunna bada på ett behagligt vis? Svaret finns här med havstemperaturen i november överallt i världen och våra rekommendationer på destinationer dit man kan åka för att med säkerhet kunna njuta av havet.

Topp 15 för länder där man kan bada i november 2024Var kan man bada i november i världen?

I november blir vädret kallare och du känner behovet av att åka bort till andra horisonter där du kan bada i november. Vad du förväntar dig av din semester vid havet är att komma ifrån liv och rörelse i yrkeslivet och sedan njuta av en lugn vistelse vid havet. Du kommer att bli bortskämd med val eftersom det finns många vackra platser att välja mellan i november.

Du kan förlänga din solsemester på stränderna på Madeira eller Kanarieöarna i november. Vädret är milt och solen är framme, stora stränder välkomnar dig för att njuta av bad och solens strålar. Samma sak gäller för Kreta och Cypern: dessa öar har vackra badplatser i november.

Glöm bad om du är i Nordamerika eftersom havet kyls ner där. För att uppleva en härlig simtur bör du istället välja ett av länderna i Latinamerika. Tillsammans med Mexiko är Costa Rica en av de destinationer som erbjuder en hel rad nautiska aktiviteter.

Nu när monsunen har passerat återupptar solen sina rättigheter under den asiatiska himlen. Vädret är fint och havstemperaturen är perfekt för att bada i havet. Speciellt eftersom de flesta badplatser som Thailand, Malaysia och andra centralasiatiska länder som Maldiverna och Sri Lanka kommer förbluffa dig med sina pittoreska omgivningar.

Nu när badvattnet i Maghreb gradvis blir kallare bör du åka söderut för att uppleva en trevlig, om inte bekväm känsla i vattnet. Tanzania och Kenya, tillsammans med Senegal och Seychellerna, erbjuder möjligheten att åka till magnifika platser att där du kan simma i november. För trevliga stunder av avkoppling är de andra öarna runt Afrika passande.

När det gäller länderna i Mellanöstern, som gränsar till Medelhavet, är det trevliga destinationer för att bada. Men om du vill koppla av och förväntar dig att vattnet ska vara varmt så är Jemen och länderna i Persiska viken idealiska.

Du kommer att tillbringa trevliga stunder för att bättra på brännan i ett varmt och kristallklart hav om du väljer ett av de karibiska länderna. Det finns ingen brist på magnifika platser att simma i november.

Karta över havstemperaturer i november

drömbad behagligt bad svalt bad kalla bad isande bad
Ändra enheter