Var kan man bada och åka till stranden i februari 2025?Var kan man hitta en behaglig havstemperatur under månaden i februari?

Vill du åka till stranden i februari Men var ska man åka för att vara säker på att få ett vatten med bra temperatur och kunna bada på ett behagligt vis? Svaret finns här med havstemperaturen i februari överallt i världen och våra rekommendationer på destinationer dit man kan åka för att med säkerhet kunna njuta av havet.

Topp 15 för länder där man kan bada i februari 2025Var kan man bada i februari i världen?

Om du letar efter en plats där du kan bada och glömma vintern på det norra halvklotet, så hittar flera himmelska platser i världen där simning i februari inte bara är möjligt utan också ger dig en känsla av välbefinnande.

I Europa ska du undvika destinationer till länder som gränsar till Nordsjön eller Nordatlanten. Vattnet är kallt och vädret är inte gynnsamt. Å andra sidan, om du åker söderut, till Medelhavsöarna som Cypern eller Kreta, så finner du platser att där du kan bada i februari.

Florida är en perfekt destination för en semester vid havet, temperaturen i vattnet är behaglig. Åk inte till Kanada och Nordamerika om du vill bada med tanke på minusgraderna i vattnet. För att koppla av i solen långt bort från regn, så bör du åka till semestermålen som gränsar till Karibiska havet och södra kontinenten.

Malaysia, Thailand, Filippinerna och Indonesien samt många av de länder som gränsar till Sydkinesiska havet gynnas av ett varmt och soligt klimat. Asien sticker ut med storslagna landskap där du kan bada i februari.

För de som älskar Afrika så finns det gott om himmelska platser för att njuta av en bekväm simtur. I Västafrika är Senegal och dess utbud av sportaktiviteter attraktivt. Sao Tome och Kap Verde är också fantastiskt. Du kan också kombinera safari och bad om du åker till Tanzania eller Kenya, det är destinationer där simning i februari är trevligt.

Om du åker till Egypten, liksom Jordanien, så kommer du få uppleva ovärderliga kulturella arv. Speciellt eftersom dessa länder i Mellanöstern har platser där det är trevligt att bada i februari. Å andra sidan måste du vänta på våren för att bada på de vackra stränderna i Turkiet.

Du kommer har mycket att välja mellan om du vill åka till de karibiska öarna. Oavsett om du bestämmer dig för att åka till Bahamas, Kuba eller Martinique så är en sak säker, du kommer att njuta av en havstemperatur som helt enkelt är perfekt.

Karta över havstemperaturer i februari

drömbad behagligt bad svalt bad kalla bad isande bad
Ändra enheter