Var kan man bada och åka till stranden i mars 2025?Var kan man hitta en behaglig havstemperatur under månaden i mars?

Vill du åka till stranden i mars Men var ska man åka för att vara säker på att få ett vatten med bra temperatur och kunna bada på ett behagligt vis? Svaret finns här med havstemperaturen i mars överallt i världen och våra rekommendationer på destinationer dit man kan åka för att med säkerhet kunna njuta av havet.

Topp 15 för länder där man kan bada i mars 2025Var kan man bada i mars i världen?

Om du letar efter ett semestermål vid havet i mars där du kan njuta av en behagligt varm havstemperatur så kommer du att ha många resmål att välja mellan. Du kan vänta dig paradisstränder med fin vit sand samt stränder gränsade till ett kristallklart hav.

De flesta stränder på Europas nordkust är mindre gynnsamma på grund av vattentemperaturen. Å andra sidan är vissa öar i Medelhavet den perfekta destinationen för avkoppling och lugn. Cypern är en utmärkt destination eftersom det är möjligt att simma där med en mer eller mindre sval havstemperatur.

Mars är en särskilt trevlig månad för Centralamerika och länderna i Sydamerika. Värmen är behaglig och eftersom de knappt är någon nederbörd så kommer du att kunna njuta av att bada. Du måste bara välja en plats där simning i mars ger dig glädje och avkoppling.

Thailand är, precis som Maldiverna, en semesterort vid havet som du inte bör missa vid denna tid på året. Men du kan också upptäcka andra paradisiska platser som Laos, Kambodja eller Vietnam där simning i mars garanterar dig komfort och välbefinnande, särskilt eftersom havstemperaturen är behagligt varm.

Sydafrika och de flesta länder med stränder vid Indiska oceanen är särskilt gynnsamma för att simma i havet. Dessa länder erbjuder fantastiska platser där simning i mars är perfekt eftersom vattnet är varmt. Bada i Maghreb kan dock fortfarande vara kyligt även om temperaturen stiger gradvis.

I mars börjar de libanesiska kusterna att locka till sig de första besökarna, även om vattnet fortfarande är svalt. Egypten och dess kuster med utsikt över Röda havet, samt Jordanien och länder i Mellanöstern har dock gynnsamma klimatförhållanden och en behagligt varm havstemperatur. Yemen och Sultanatet i Oman bjuder på härlig varm dykning.

Mars är en av de bästa tiderna för att upptäcka de paradisiska stränderna på de karibiska öarna. Här finns många olika idylliska platser för att simma i mars. Vädret är inte bara trevligt, utan de varma havstemperaturen ger dig också en trevlig känsla.

Karta över havstemperaturer i mars

drömbad behagligt bad svalt bad kalla bad isande bad
Ändra enheter