Var kan man bada och åka till stranden i augusti 2024?Var kan man hitta en behaglig havstemperatur under månaden i augusti?

Vill du åka till stranden i augusti Men var ska man åka för att vara säker på att få ett vatten med bra temperatur och kunna bada på ett behagligt vis? Svaret finns här med havstemperaturen i augusti överallt i världen och våra rekommendationer på destinationer dit man kan åka för att med säkerhet kunna njuta av havet.

Topp 15 för länder där man kan bada i augusti 2024Var kan man bada i augusti i världen?

I juli så välkomnas du av de flesta badplatserna vid havet med bekväma klimatförhållanden. Vare sig du är i Europa eller Asien så kommer du bli bortskämd med fantastiska platser för att simma i augusti.

Välj ditt semestermål i solen i Europa och ha ett brett urval av platser där simning i augusti gör att du kan dra nytta av en trevlig havstemperatur, så länge du inte väljer norra Europa. Du bör veta att södra Europa verkligen gynnas av det varma Medelhavet.

Augusti är en bra tid att besöka Kanada och dra fördel av havets värme för att njuta av en trevlig simtur i havet. Centralamerika är en av de mest populära destinationerna för de som vill ha sol och bad. Det är samma för de länder som ligger i norra Brasilien, alla villkor är uppfyllda för en lyckad vistelse.

Thailand, en oslagbar destination för solsemestern, och de flesta länder vid Sydkinesiska havet som Malaysia präglas av skönhet precis som öarna i Sydasien och den södra delen av Indien. Trots Monsunen som når sin topp i augusti så är Sri Lanka och Maldiverna trevliga tack vare deras magnifika platser där du kan bada i augusti.

Med havstemperaturer mellan 28 °C och 30 °C har de flesta länder vid Afrikas kust allt för att göra besökare nöjda. Värme och trevligt solsken välkomnar dig för avkoppling och en nästintill perfekt simtur. Oavsett om du åker till öarna i Indiska oceanen eller till öarna utanför den afrikanska Atlantkusten kommer du att njuta av ett trevligt lugn.

Det finns ingen brist på himmelska platser att simma i Karibien i augusti. Du kan kombinera din passion för tobak och bad i kristallklart vatten på Kuba, eller dra nytta av de skuggade stränderna som gränsar till grönska för lata dagar i Martinique eller till och med bada i Bahamas vackra vatten. I augusti kommer alla badplatser i Karibien att bjuda på en fantastisk omgivning.

Karta över havstemperaturer i augusti

drömbad behagligt bad svalt bad kalla bad isande bad
Ändra enheter