Var kan man bada och åka till stranden i juli 2024?Var kan man hitta en behaglig havstemperatur under månaden i juli?

Vill du åka till stranden i juli Men var ska man åka för att vara säker på att få ett vatten med bra temperatur och kunna bada på ett behagligt vis? Svaret finns här med havstemperaturen i juli överallt i världen och våra rekommendationer på destinationer dit man kan åka för att med säkerhet kunna njuta av havet.

Topp 15 för länder där man kan bada i juli 2024Var kan man bada i juli i världen?

När sommarsäsongen i Europa är i full gång så finns det många badplatser att välja mellan för att tillbringa sin semester vid havet. Trots att det är vinter på det södra halvklotet så kan du dra nytta av klimatförhållandena som gör att du kan njuta av en av en behaglig värme och brist på regn om du väljer mellan dessa destinationer.

Bortsett från dem länder som gränsar till Östersjön och Nordsjön, så kommer de flesta länderna i södra Europa att få dig att upptäcka glädjen med att simma till sjöss på magnifika platser där bad i juli rimmar med härliga vattentemperaturer. Juli är en bra tid att upptäcka nautiska aktiviteter som dykning, snorkling eller snorkling, eftersom den marina flora och fauna exploderar med färger och liv.

Juli är en bra tid att bada i Kanada och i den norra delen av USAs kuster, alla förutsättningar finns för att du ska tillbringa en trevlig semester vid havet. Söderut förblir länderna i Latinamerika attraktiva trots värmen som ökar och regnet som är mer närvarande

Även om havstemperaturen är varm i juli så är monsunen i full gång. Men Malaysia och Kambodja erbjuder underbara platser för att simma i juli och dra nytta av den behagliga havstemperaturen.

De flesta Maghrebländerna är en populära resmål vid havet tack vare vattentemperaturen som passar perfekt för bad. Detsamma gäller för länderna i Öst- och Västafrika. Även om vattentemperaturen börjar svalna i Sydafrika så är det fortfarande härligt att bada, till skillnad från i Namibia.

De flesta länder som ligger i Mellanöstern välkomnar dig med de bästa klimatförhållandena. Vackra soliga dagarna och en härlig värme som håller dig varm när du stiger ut ur havet.

De flesta av de bästa semestermålen vid havet ligger i Karibien, inte bara för att vädret är utmärkt med perfekt solsken, utan vattentemperaturen är också väldigt skön och passande för ett härligt bad.

Karta över havstemperaturer i juli

drömbad behagligt bad svalt bad kalla bad isande bad
Ändra enheter