Var kan man bada och åka till stranden i april 2024?Var kan man hitta en behaglig havstemperatur under månaden i april?

Vill du åka till stranden i april Men var ska man åka för att vara säker på att få ett vatten med bra temperatur och kunna bada på ett behagligt vis? Svaret finns här med havstemperaturen i april överallt i världen och våra rekommendationer på destinationer dit man kan åka för att med säkerhet kunna njuta av havet.

Topp 15 för länder där man kan bada i april 2024Var kan man bada i april i världen?

Att bada i det kristallklara vattnet i Seychellerna eller gå på tevägen i Sri Lanka, det finns många paradisiska platser där du kan bada i april i världen med en mängd magiska stränder där det går att bada. Särskilt eftersom det är möjligt att utöva vattensporter där.

Medan vissa av Europas stränder gradvis börjar livas upp när semesterfirare återvänder till havet, så hindrar den kalla havstemperaturen de flesta som vill bada. Men södra Spanien och södra Portugal är redan magnifika att åka till i början av sommaren.

De bästa platserna för att bada i april i Nordamerika är Floridas kuster och stränderna i USA som gränsar till Mexikanska golfen. De erbjuder en härlig vattentemperatur för en trevlig simtur. Vid denna tid på året präglas kusten på Yucatan-halvön, som de flesta länder i Sydamerika, av många besökare tack vare de perfekta badförhållanden.

De som älskar Asien kommer inte bara få möjligheten att bada i det gudomligt varma havsvattnet utan också upptäcka de underbara kulturerna i de länder som gränsar till Sydkinesiska havet, som det oförstörda Thailand och det diskreta Malaysia. Vissa destinationer som Bali, med perfekta badplatser i april, är välkända och behöver ingen presentation.

I Afrika är april månad perfekt för att undvika sommarvärmen. Dessutom är havstemperaturen perfekt för en idyllisk simtur. Öarna i Indiska oceanen som Seychellerna, Reunion Island och till och med Mauritius präglas av underbara platser för att simma i april.

Jemen och Sultanatet i Oman är några av de länder där det är perfekt att bada i Mellanöstern i april. Havsvattnet är inte bara behagligt varmt, utan dessa länder är attraktiva och erbjuder möjlighet att dyka under bekväma klimatförhållanden. I Turkiet kan det dock fortfarande vara lite för kallt för att simma.

Karibien är fortfarande en favorit för sommarbesökare, med den behagliga värmen i vattnet och de ljusa dagarna.

Karta över havstemperaturer i april

drömbad behagligt bad svalt bad kalla bad isande bad
Ändra enheter