Bada i Europa Havstemperaturen, sjöväder och tidpunkter för tidvatten land för land

Du vill åka och simma någonstans i Europa: När ska man åka dit för att vara säker på att få ett perfekt badvatten och kunna bada på ett behagligt sätt? Just nu eller senare? Svaret finner du här med dagens havstemperatur i Europa + medel månad för månad och destination för destination i Europa. Upptäck även tidpunkterna för tidvatten för de kommande sju dagarna och komplett sjöväder för varje plats i Europa.

Kartan över havstemperaturer i Europa i realtid

drömbad behagligt bad svalt bad kalla bad isande bad

Havstemperaturen i Europa: välj ett land

För att ta reda på havstemperaturen för kuststäderna på en specifik destination klicka på den önskade destination nedan:

När ska man bada i Europa? Välj ett land

För att ta reda på när du kan bada på den destination du väljer i Europa och hitta den genomsnittliga vattentemperaturen månad för månad klicka på den önskade destinationen nedan:

Tidpunkter för tidvatten i Europa: Välj ett land

Hitta alla tidpunkter för tidvatten för de sju kommande dagarna och för alla destinationer i Europa stad för stad. För att börja klicka på den önskade destinationen nedan:

Väder för hav och strand i Europa: Välj ett land

Få tillgång till sjö- och strandväder i varje stad i Europa. För att få tillgång till väderprognoser för en specifik destination klicka på den önskade destination nedan:

Ändra enheter